Çiseli Şelalesi

ciseli-selalesi

Doğayla iç içe kalmak ve bütün her şeyi geride bırakıp günün tadını çıkarmak isteyenler için Çiseli Şelalesi tam da aranan yerlerden birisidir diyebiliriz. Ülkemizde sayılı şelaleler arasında yerini alan ve muhteşem doğallığının yanı sıra halen bozulmamış bir güzellikte ziyaretçilerini ağırlayan bu harika yeri muhakkak gezmelisiniz. Çiseli Şelalesi Ordu’nun en çok turist alan ikinci bölgesi olarak bilinmektedir.

Yaz aylarında yapılacak olan doğa yürüyüşleri sonrasında varacağınız muhteşem doğa harikası bu yerde havuz keyfi yapabileceksiniz. Kış aylarındaki soğuk ve fırtına havası dolayısı ile pek ziyaretçi alamayan ancak yaz aylarının boy göstermesi ile boş kalmayan bir alana sahiptir.

Yazın sıcağında bile buz gibi suyu ile harika bir zaman geçireceğiniz muhteşem mekan çevresinde özel bir tesis bulunmamaktadır. Bu sebeple yöre halkı tarafından çoğunlukla piknik için kullanılan muhteşem bir yere sahiptir. Şelale altında bulunan gölde yüzerken üzerinize akan suyun altında unutulmaz vakitler geçirebilirsiniz.

Çiseli Şelalesi Nerede?

Ordu ilinin en büyük turizm mekanlarından birisi olan şelale Aybastı ilçesinin Karaoluk Köyü sınırlarında bulunmaktadır. Harika doğası sayesinde Türkiye’nin önemli şelaleleri arasındakini doğal güzelliği ile halen korumaktadır.

Çiseli Şelalesine Nasıl Gidilir?

İl merkezinden Aybastı ilçesine minibüsler ile gidebilirsiniz. Özel araçları ile gidecekler için ise Aybastı il merkezinden 2 kilometre uzaklıktadır. Araçlar için yapılan park yerinden yaklaşık 100 metre yürüyüş yolu bulunmaktadır. Herhangi bir tesis bulunmadığından piknik tarzında bir gün geçireceğinizi unutmayın.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık