Medland Lunapark

Medland Lunapark Diyarbakır

Diyarbakırlı çocukların eğlenebilmeleri adına kurulan Medland Lunapark, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ki eğlence merkezlerinin içerisinde en büyüğüdür diyebiliriz. Medland adlı lunaparkta çocuklar; eğlenceyi hem de adrenalini çok iyi yaşama fırsatı bulacaklar.

Aynı zamanda bu lunaparkta çocuklar dışında onların aileleri de çok eğlenecekler. Kısacası Diyarbakır’da ki eğlence merkezinin adı, Medland olduğunu söyleyebiliriz. Park, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinin Peyas Mahallesinde yer alıyor. Bölgenin en önemli aynı zamanda da ilk eğlence ve oyun merkezi olduğunu söyleyebiliriz.

Medland Lunapark Özellikleri Nelerdir?

100 dönümlük arazi içerisine yapılan Medlane Lunapark, ziyaretçilerinden çok iyi beğeniler topladı. Özellikle de 100 dönümlük araziden 65 dönüm olan kısmı sadece lunaparktan oluştuğundan dolayı çocuklar ve aileleri tarafından inanılmaz ilgi görüyor. Bu eğlence merkezinin kalan 35 dönümlük alanıysa, spor kompleksi şeklinde hizmet veriyor.

5 bin kapasitelik bu tesis Diyarbakır halkının eğlence merkezi haline gelmiştir. Parka sabahtan çocuklarıyla gelen aileler, akşam hava kararıncaya kadar burada eğlence, muhteşem zaman geçiriyorlar. Park içerisinde ziyaretçilerin güvenliği de görevliler tarafından önemseniyor. Siz parkta eğlenceli zaman geçirirken, sizi koruyan özel güvenlik personelleri bulunuyor. Park 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenerek olumsuz durum olduğu takdirde görevliler tarafından hemen müdahale edilebiliyor.

Medland Lunapark Giriş Ücreti

Medland Lunapark Nasıl Bir Yer?

Medland eğlence merkezi içerisinde ki lunapark bölümünün özellikleri şu şekildedir: Eski dönemlerde ki seyyar lunapark sistemi bu tesiste yok. Bu yeni lunapark sisteminde, oyun gruplarının devamlı güncelleniyor. 20 dönüm arazide kurulan örneğin trafik eğitim merkezleri, çocukların ilgisini ve sevgisini artırarak eğitmeyi amaçlamıştır. Aynı zamanda bu lunapark, çevrimiçi uygulama sistemiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Medland Lunaparkın, kısacası sadece bir parktan ya da eğlence merkezinden ibaret olmadığını söyleyebiliriz.

Burası Diyarbakırlı çocukların eğitimi açısından da çok önemli yere sahip olduğunu belirtebiliriz. Tabi ki bu eğlence merkezinin içerisinde ki spor kompleksini de kesinlikle unutmamak gerekiyor. Yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol-basketbol ve halı sahaları hizmetlerinden de bu tesiste yararlanabilirsiniz. Ücretsiz şekilde girilebilen Medland Lunapark, yukarıda saydığımız hizmetlerin haricinde birde sosyal donatı alanlarıyla da ziyaretçilerine en iyi hizmeti veriyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık