Antalya Tekne Turu Fiyatları ve Tarihleri

Antalya Tekne Turu Fiyatları ve Tarihleri

Antalya tekne turu fiyatları ve tarihleri konusunu sizler için araştırdık. Antalya tekne turlarına katılarak kentin muhteşem koylarında yüzme imkanına sahip olabilirsiniz.

Antalya tekne turları Kemer Limanı’ndan kalkmaktadır. Kemer Limanı Antalya’ya çok yakındır. Antalya tekne turu programlarıyla muhteşem bir gün yaşayabilirsiniz. Antalya tekne turları sayesinde daha önce hiç görmediğiniz doğal güzellikleri görebilirsiniz. Antalya’nın ruhunuzu dinlendirecek doğal güzelliklerini yakından görebilirsiniz. Tabiatın sunduğu güzelliklerle tüm yılın yorucu iş yorgunluğunu bu turlarda atabilirsiniz.

Antalya Tekne Turu

Antalya tekne turu ile ilgili bilgi vermeden önce kısaca şehir ve koylarının özelliklerini bilmek gerekiyor. Akdeniz’de yer alan Antalya, Türkiye’nin en kalabalık ve büyük şehridir. Antalya turisttik ilçe ve beldeleriyle dikkat çekmektedir. Antalya hem doğal hem de tarihi alanlarıyla öne çıkmaktadır.

Antalya Tekne Turu Fiyatları ve Tarihleri

Antalya özellikle renkli bitki örtüsüyle dikkat çekiyor. Antalya muhteşem manzaralı koylardan oluşmuştur. Antalya koyları berrak, temiz suya sahiptir. Antalya koyları doğal manzaralardan oluşmaktadır. Fotoğraf severler muhteşem kareler çekebilirler.

Antalya Tekne Turu Programı

Antalya tekne turu programı Kemer Limanı’ndan başlamaktadır. Antalya tekne turu güzergahları şu şekildedir:

Cennet Koyu

Cennet Koyu tam olarak isminin hakkını veriyor. Cennet kopma bir yer diye tabir edebiliriz. Cennet Koyu, Torosların olağanüstü manzarasını ayaklarınıza seriyor. Çam ağaçlarının kokusu içerisinde harika bir gün geçirebilirsiniz. Koyun suyu yüzmeye çok elverişlidir.

Aşıklar Koyu

Yeşil ve mavinin uyumlu bir bütün oluşturduğu sımsıcak deniziyle Aşıklar Koyu’na hayran kalacaksınız.

Phaselis- Faselis Koyu

Phaselis Koyu’nda sizi çam ağaçlarının kokusu karşılıyor. Phaselis, antik kent olarak bilinmektedir. Antalya’nın sıcak havasında serinleyeceğiniz bir alan diyebiliriz. Bir tarafınızda antik dönemlerden kalan kalıntılar diğer yönde de doğanın muhteşem görünümü dikkat çekiyor.

Kiriş

Antalya’nın en güzel koyları arasında yer alıyor. Kiriş Koyu’nda kartpostal gibi fotoğraflar çekebilirsiniz. Kiriş Koyu’nun muhteşem doğası içinde sizde fotoğraf çekebilirsiniz.

Antalya Tekne Turu Fiyatları

Antalya tekne turu fiyatları;

  • Gidilen rotaların adetine,
  • Kişi sayısına,
  • Tekne büyüklüğüne,
  • Menü genişliğine göre değişiyor.

Ekonomik fiyatlarla Antalya’nın tüm koylarını dilediğinizce gezebilirsiniz. Özellikle bu koylarda en dikkat çekici nokta, mitolojide önemli yere sahip olan koylarda yüzme ve dalış vb. sporların yapılmasıdır. Antalya tekne turları içerisinde;

  • Eğlence aktiviteleri,
  • Canlı müzik,
  • Koylarda denizde yüzme,
  • Canlı müzik dinleme gibi olanaklar yer alıyor.

Yukarıda sıraladığımız tüm aktiviteler ücret kapsamına giriyor. Antalya tekne turları haziran ayında başlamaktadır. Turlar haziranda başlayıp tüm yaz devam etmektedir. Bu aylarda Antalya’nın en güzel halleri ortaya çıkıyor. Bitki örtülerinin rengarenk görüntüsü eşliğinde muhteşem bir gün geçirebilirsiniz. Antalya tekne turları; 10:00 gibi başlayıp 18:00’de bitmektedir. 10.00 ile 18:00 arasında birçok koy gezebilirsiniz. Hem temiz hem de masmavi sahil şeridinde unutamayacağınız anılar biriktireceksiniz.

Antalya Tekne Turu Fiyatları ve Tarihleri

Antalya Tekne Turunda Ne Yenir Ne İçilir?

“Antalya tekne turunda ne yenir ne içilir”; öğle yemeği ızgara balık ve tavuktan oluşmaktadır. Salata çeşitleri, soğuk içecekler, hafif tatlılarla günü tamamlamış olacaksınız. Menü içerisinde yer alan hafif tatlılar; tropikal meyve ile dondurma çeşitlerinden oluşmaktadır. Kavun, karpuz gibi yaz dönemine özgü meyvelerde tekne turunda ikram edilmektedir.

Antalya tekne turları; Antalya merkez limanı ile Kemer Yat Limanı’ndan başlamaktadır. Antalya’nın diğer ilçelerinden turlara katılacaklar servislerden yararlanabilirler. Antalya merkez limandan ve Kemer Yat Limanı’ndan kalkan teknelere binerek Antalya’nın güzel koylarına gidebilirsiniz. Antalya tekne turlarında rehberler gidilen koylarla ilgili sizlere detaylı bilgiler veriyor. Tekneler; tam donanımlı, modern ve güvenlidir.

 

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık