Davraz Kayak Turu Antalya

Davraz Kayak Turu Antalya

Davraz kayak turu Antalya, kayak yapmak isteyen kişilerin tercihleri arasındadır. Buraya ulaşabilmek için kişisel imkanlar ile gelmek mümkündür. Ancak talep ederseniz turlar da mevcuttur. Bunlar yılın farklı zamanlarında düzenlenmektedir ve farklı tur opsiyonları mevcuttur.

Bunların her biri özel olduğu için sunduğu seçenekler de farklılaşır. Tümünü inceleyebilir, aralarından sizin için en uygun olanları tercih edebilirsiniz. Eğer güzel bir şekilde zaman geçirmek istiyorsanız, Antalya Davraz kayak turu ile aradığınız opsiyonları bulabilirsiniz.

Her biri farklı seçenekler sunduğu için tek tek değerlendirebilir aralarından size en uygun olanlarını tercih edebilirsiniz.

Davraz Kayak Turu Antalya

Davraz Kayak Merkezi Nerede?

Türkiye’nin farklı bölgelerinde kayak merkezleri yer almaktadır. Davraz da bunlardan bir tanesidir. Kış sporları merkezi olup oldukça güzel bir pisti de yer almaktadır.

Kayak merkezinde kar kalınlığı 2 metreye kadar ulaşmaktadır. Nisanın ortalarına kadar kayak ve snowboard imkanlarından yararlanmak mümkündür. Ayrıca kuzey ve alp disiplini, tur kayağı ve tele mark de vardır. Saatte 1000 kişi taşıyabilen 1211 metre ve saatte 1000 kişiyi taşıyabilen 1155 metre uzunluğunda iki telesiyej tesisi de yer almaktadır.

Bu imkanlardan sadece profesyoneller değil, aynı zamanda amatörler de yararlanabilmektedir. Kar kalitesi mükemmel yapıda olduğu için güzel bir şekilde zaman geçirmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra Antalya’ya geldiğiniz zaman denizden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca tarihi güzelliklerini de görebilirsiniz.

Davraz Kayak Turu Antalya

Antalya Davraz Konaklama İmkanları

Antalya Davraz sadece günlük tatil imkanları sunmaz. Kişiler talep ederse konaklama olanaklarından da yararlanabilir. Bu çerçevede mevcut farklı seçenekler vardır. Bunların hepsini inceleyerek aralarından size en uygun olanı bulmanız mümkündür.

Turlar ile giderseniz, bunlardan bazıları konaklama olanağı da vermektedir. Her tur farklı otellere götürebilmektedir. Bu nedenle öncesinde her birinde değerlendirebilir, aralarından size en uygunlarını tercih edebilirsiniz. İrtibat kurarak bunu özel olarak da sorabilirsiniz.

Eğer bir kar tatili yapmak istiyorsanız, Antalya Davraz kayak turu size güzel bir şekilde zaman geçirmenize olanak tanımaktadır.

Davraz Kayak Merkezindeki Olanaklar Neler?

Antalya Davraz kayak merkezi kişilere pek çok olanak teklif etmektedir. Tura katılmadan önce kişiler bunları da bilmek isteyebilir. Genel anlamda bunlar şu şekildedir:

  1. Kuzey disiplini
  2. Alp disiplini
  3. Tur kayağı
  4. Snowboard
  5. Futbol
  6. Dağcılık
  7. Trekking
  8. Yamaç paraşütü
  9. Jeep safari
Davraz Kayak Turu Antalya

Tüm bunlar sayesinde güzel ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca otellerin sunduğu özel olanaklardan da yararlanabilirsiniz. Tüm otellerin olanakları ve misafirlerine sundukları değişebilir. Dolayısıyla her birini özel olarak inceleyebilir, bu sayede size hangi olanakları sunduklarına bakabilirsiniz.

Antalya Davraz Otelleri Neler?

Antalya Davraz içerisinde çok sayıda otel yer almaktadır. Antalya Davraz’a gitmeden önce tüm bunları inceleyebilir, aralarından size en uygun olanları tercih edebilirsiniz. Ancak bir tur ile gidecekseniz ve konaklama olanağı mevcutsa bir otel ile anlaşma da olabilir.

Dolayısıyla tur ile iletişime geçere sorarsanız, hangi otelde konaklanacağına bakabilirsiniz. Her otelin olanakları değiştiği için bunların her birini özel olarak inceleyebilir, böylece size en uygun olanlarını tercih edebilirsiniz.

Kalacağınız oteli bilmek, Antalya Davraz kayak turu hizmetinden daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olur. Sonuçlarından böylece daha fazla memnun kalabilirsiniz. Antalya’ya geldiğiniz zaman bölgede görmeniz gereken tarihi yerleri gezebilir, sahillerinde denize girebilirsiniz.

Her tur misafirlerine farklı imkanlar sunmaktadır. Dolayısıyla kayak dışında hangi seçenekleri sunduğuna da bakarsanız, sonuçlarından daha fazla mutlu olabilir, sevdiklerinizle güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık