Çeşme Villa Kiralama
  1. Anasayfa
  2. Gezilecek Yerler

Çeşme Villa Kiralama

0

Zarif ve hoş olan Çeşme İzmir’in batısında bir sahil kasabasıdır. Kaplıcaları ve güzel plajları ile gezginler için cezbedici bir durak ve konaklama adına Çeşme villa kiralama oldukça popülerdir. Çeşme Ege Denizi arasında kalan anason, enginar ve sakız ağaçları ile ekilmiş tarlalarıyla Türkiye’nin cennet yerlerinden biridir. İlçe masmavi denizi , altın kumları ve hafif esintisi ile tanınır. Hala bozulmamış koyların serin sularında yüzebilir, mükemmel konaklama adreslerinde kalabilir ,denizlerin keyfini çıkartabilir ve gece hayatına vakit ayırabilirsiniz. Spor ve eğlence tesisleri ile bir çok tatil beldesine rakiptir. Muhteşem denizde rüzgar sörfü yapabilir ve gün içinde feribot seferlerine katılabilirsiniz.

Çeşme’nin Çevresi

Çeşme’nin hemen kuzeyinde derin su girişine kurulmuş bir balıkçı köyü olan Dalyan , hareketli yat limanının çevreleyen bölgenin en iyi balık restoranları burada bulunmaktadır. Sıcak yaz günlerinde kumsalda güneşlenip akşam serinin de ise taze balık ve meze sunan restoranların keyfini çıkarabilirsiniz .

Çeşme bir çok gezginin dikkatini Pırlanta plajı ile çekmektedir. Güneyde kamp kurma alanları mevcuttur ve yakınlarda bölgenin en iyi plajlarından biri olan Altınkum Plajı (Altın Plaj) yer almaktadır. Şehir merkezindeki eski taş evlerin çoğu yenilenmiş ve kaliteli butik otellere, restoranlara ve barlara dönüştürülmüştür. Taş evlerin özelliği yaz aylarında oldukça serin olmasıdır.

Olarak eski çağlardan kalan Urla İskelesi bir marina yanı sıra bol konaklama imkanı sunmaktadır. Buradaki restoranlar, körfezin ve adaların muhteşem manzarasına sahiptir. Harika plajların ve masmavi denizlerin olduğu bu kasabada  Eğer şanslıysanız Akdeniz foklarını da görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Çeşme’nin 7 favori yerinde yapılacak aktiviteler

Çeşme gezginlere vakit geçirmek için oldukça fazla imkan sunmaktadır. Dünya’nın her yerinden binlerce turistin gözde mekanlarından biridir. Buraya gelen gezginler için her yaş grubuna göre eğlence dolu aktiviteler sunmaktadır.

çeşme villa kiralama
Çeşme Villa Kiralama

Alaçatı

Çeşme’nin kalbinde bulunan ve heyecan dolu aktiviteleri ile Çeşme’nin en meşhur bölgesidir. Denize oldukça yakındır ve gezginler en lezzetli restoranları, kafeleri ve barları bulabilirler. Ayrıca Avrupa’nın en popüler rüzgar sörfü mekanlarından biri olduğu için sörf meraklıları için de en iyi seçimdir.

Erythrai Antik Kenti

Karaburun yarımadasında M.Ö. ye dayanan antik kent Çeşme’nin 2 km kuzeydoğusunda bulunmaktadır. Antik kent meraklıları için oldukça cezbedici bir merkezdir.

Çeşme Kalesi

Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilmiş olan kale şehrin en önemli gezi noktalarından biridir. Osmanlı tarihinin izlerini taşıyan bu kalede arkeoloji müzesi de bulunmaktadır. Evliya Çelebi’nin Seyahatname eserinde de adı geçmektedir.

Şifne Termal ve Çamur

Şehre çok yakın olan Reisdere Kaplıcası birçok derde devadır. Romatizma, egzama, mide ve jinekolojik hastalıklara iyi gelir.

Yelken ve Seyir

Şehrin birbirinden farklı birçok adası bulunmaktadır. Bu adalarda pek çok balık türünün yanında fok ve yunus türlerine de sıkça rastlanır.

Germiyan Köyü

Osmanlı İmparatorluğunun mimari açısından pek çok izini barındırmaktadır. Kireç beyazı geleneksel evleri ile ünlüdür.

Çeşme Plajları

Şehir, Çeşme Elmas Plajı, Çark Plajı ve Ilıca Plajı gibi harika plajlara sahiptir.

Çeşme’de Konaklama

Çeşme ve Alaçatı’da pek çok butik otel bulunmaktadır. Eğer arkadaş grubunuz ve aile fertleriniz fazla sayıda ise, en doğru konaklama fikri villalardır. Sevdiklerinizle mahremiyet içinde sessiz, sakin ve ev konforunda tatil fırsatını Çeşme villa kiralama ile değerlendire bilirsiniz. Ayrıca Dünya da salgın haline gelen korana virüs den dolayı düzenli periyotlarla temizlenen ve hijyen açısından daha temiz villalarda konaklaya bilirsiniz.

Çeşme Villa Kiralama Fiyatları

Bütçenize ve isteklerinize göre villa fiyatları şu şekildedir.

Plaja yakın, özel havuzlu ve konforlu bir villa arıyorsanız 1120 TL’den başlayan fiyatlarla veya özel havuzlu, sinema ve eğlence merkezli villalar 2240 TL ‘den başlayan fiyatlarla hizmetinize sunulmaktadır. Daha ayrıntılı fiyat analizi için Çeşme villa kiralama hakkında araştırma yapabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir